ПрАТ "ОДЯГ."

     
 
Дата розміщення: 30.04.2018

Річний звіт за 2017 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 23.06.2017
Кворум зборів** 97.58
Опис
1. Обрання лiчильної комiсiї зборiв.
рiшення:
Обрати лiчильну комiсiю зборiв у складi:
Кiршак В.Г., Дранчук М.I.
2. Звiт дирекцiї про результати фiнансово- господарської дiяльностi Товариства за 2016 р. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту правлiння Товариства.
рiшення:
Звiт дирекцiї про результати фiнансово-господарської дiяльностi Товариства за 2016 р. затвердити. Роботу виконавчого органу Товариства визнати задовiльною
3. Звiт Наглядової ради за 2016р. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Наглядової ради Товариства.
рiшення:
Звiт Наглядової ради про результати дiяльностi за 2016 р. затвердити. Роботу Наглядової ради Товариства визнати задовiльною.
4. Звiт Ревiзiйної комiсiї. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту. Затвердження висновкiв Ревiзiйної комiсiї за 2016 р.
рiшення:
Звiт Ревiзiйної комiсiї Товариства за 2016 р. затвердити. Роботу Ревiзiйної комiсiї Товариства визнати задовiльною. Висновки Ревiзiйної комiсiї щодо рiчного звiту та балансу Товариства за 2016 р. затвердити.
5. Затвердження рiчного звiту Товариства за 2016 р.
рiшення:
Рiчнi звiти Товариства за 2016 р. затвердити.
6. Розподiл прибутку Товариства за 2016 р.
рiшення:
Затвердити наступний розподiл чистого прибутку Товариства:
Прибуток отриманий в сумi - 248 тис.грн направити на розвиток товориства
7. Про змiну типу Товариства.
рiшення:
Змiнити тип Товариства з публiчного акцiонерного товариства на приватне акцiонерне товариство.
Повне найменування: українською мовою – ПРИВАТНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «Одяг.»
Скорочене найменування: українською мовою – ПрАТ «Одяг.»
8. Внесення змiн до Статуту Товариства, шляхом викладення його в новiй редакцiї.
рiшення:
Затвердити змiни до Статуту Товариства шляхом викладення Статуту в новiй редакцiї.
Надати повноваження Директору Товариства на пiдписання нової редакцiї Статуту Товариства.
Уповноважити Директора Товариства здiйснити всi необхiднi дiї по державнiй реєстрацiї Статуту в органах державної реєстрацiї з правом передоручення.
9. Внесення змiн до внутрiшнiх Положень Товариства
рiшення:
Затвердити змiни до Положень Товариства: Положення про загальнi збори акцiонерiв Товариства, Положення про Наглядову раду Товариства, Положення про виконавчий орган Товариства, Положення про Ревiзiйну комiсiю Товариства шляхом викладення їх у новiй редакцiї.
10. Припинення повноважень Наглядової ради Товариства.
рiшення:
Припинити повноваження членiв Наглядової ради Товариства.
11. Обрання Наглядової Ради Товариства
рiшення:
Обрано Наглядову Раду: Сухомлин Любов Олександрiвна, Ляхович Мар'яна Володимирiвна, Мигович Нiна Володимирiвна
12. Про надання дозволу укладання договору суперфiцiю.
рiшення:
Надати дозвiл Дирекцiї на укладання договору суперфiцiю (оренди земельної дiлянки пiд забудову).
13. Змiна виду дiяльностi Товариства.
Проект рiшення:
Внести додатковий вид дiяльностi – Надання в оренду й операцiйний лiзинг iнших машин i устаткування.
14. Про поширення майнової поруки по зобов’язаннях третьої сторони.
рiшення:
Перенести розгляд даного питання на позачерговi збори ацiонерiв ПрАТ «Одяг.»
15. Про надання згоди на вчинення правочинiв щодо яких у Сухомлин Л.О., Сухомлин М.О., ТОВ "ГАЛИЧИНА-ТАБАК", є заiнтересованiсть та затвердження проектiв таких правочинiв.
рiшення:
Перенести розгляд питання «Про надання згоди на вчинення правочинiв щодо яких у Сухомлин Л.О.,Сухомлин М.О.,ТОВ «Галичина-Табак»,є заiнтересованiсть та затвердження проектiв таких правочинiв»
на позачерговi збори ацiонерiв ПрАТ «Одяг.»
16. Про затвердження повноважень Генерального директора та уповноваження його на пiдписання документiв, необхiдних для виконання прийнятих рiшень.
рiшення:
Перенести розгляд питання «Про затвердження повноважень Генерального директора та уповноваження його на пiдписання документiв,необхiдних для виконання прийнятих рiшень» на позачерговi збори ацiонерiв ПрАТ «Одяг.».
Питання №14,15,16 перенесено на позачерговi збори ацiонерiв ПрАТ «Одяг.» у зв'язку з прийнятим рiшенням про змiну типу товариства
Пропозицiї до перелiку питань порядку денного, затвердженого Наглядовою радою, не поступали.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 20.09.2017
Кворум зборів** 97.58
Опис 1. Обрання лiчильної комiсiї зборiв.
рiшення:
Обрати лiчильну комiсiю зборiв у складi:
Кiршак В.Г., Дранчук М.I.
2. Про надання згоди на вчинення правочинiв щодо яких у Сухомлин Л.О., Сухомлин М.О., Сухомлин А.О., ТОВ " ГАЛИЧИНА-ТАБАК ", є заiнтересованiсть та затвердження проектiв таких правочинiв.
рiшення:
Надати згоду ПРАТ "ОДЯГ." на вчинення правочинiв щодо яких у Сухомлин Л.О., Сухомлин М.О., Сухомлин А.О., ТОВ "ГАЛИЧИНА-ТАБАК" є заiнтересованiсть, у розумiннi статтi 71 Закону України «Про акцiонернi товариства», та укласти з АТ «Райффайзен Банк Аваль» Iпотечний договiр адмiнiстративно-складських будiвель, загальною площею 7897 кв.м., за адресою м. Iвано-Франкiвськ, вул. Максимовича, 8 (вiдповiдно до проекту ,зазначеного у Додатку №1 до протоколу загальних зборiв), та договiр про внесення змiн до договору застави транспортного засобу - автомобiля Honda Accord, 2012р.в., державний реєстрацiйний номер АТ 5965 ВЄ ( вiдповiдно до проекту, зазначеного у Додатку №2 до протоколу загальних зборiв), у зв’язку iз змiною назви Заставодавця.
Затвердити проекти Iпотечного договору та договору про внесення змiн до договору застави, наведених у Додатках №1 та №2 до цього Протоколу Загальних Зборiв.
3. Про надання згоди на виступ ПРАТ «ОДЯГ.» майновим поручителем за зобов’язаннями ТОВ «ГАЛИЧИНА-ТАБАК» та надання в iпотеку АТ «Райффайзен Банк Аваль» в якостi забезпечення цих зобов’язань майна ПРАТ «ОДЯГ.».
рiшення:
Надати згоду на виступ ПРАТ «ОДЯГ.» майновим поручителем по зобов’язаннях ТОВ «ГАЛИЧИНА-ТАБАК» (код ЄДРПОУ 36497264) перед АТ «Райффайзен Банк Аваль», у тому числi тих, що виникнуть у майбутньому та якi випливають з умов Генерального договору на здiйснення кредитних операцiй № 01/09-10/002 К вiд 09 грудня 2009 року (зi всiма змiнами i доповненнями до нього, що укладенi та можуть бути укладенi в майбутньому) на суму 21 500 000,0 (двадцять один мiльйон п’ятсот тисяч) гривень термiн дiї до 25 листопада 2020 року та в якостi забезпечення зобов’язань ТОВ «ГАЛИЧИНА –ТАБАК» передати в iпотеку АТ «Райффайзен Банк Аваль» майно ПРАТ "ОДЯГ.", а саме адмiнiстративно-складськi будiвлi, загальною площею 7897 кв.м., за адресою м. Iвано-Франкiвськ, вул. Максимовича, 8. та укласти новий Iпотечний договiр.
4. Про надання згоди на укладання договору про внесення змiн до договору застави транспортного засобу вiд 11.02.2015 року, реєстровий №142.
рiшення:
Надати згоду на внесення змiн (щодо назви Заставодавця, нових реєстрацiйних документiв на майно) до договору застави транспортного засобу вiд 11 лютого 2015р., реєстровий № 142, що посвiдчений приватним нотарiусом Iвано-Франкiвського мiського округу Луцькою Г.В., предметом застави, якого є автомобiль Honda Accord, 2012р.в., державний реєстрацiйний номер АТ 5965 ВЄ, що належить ПРАТ "ОДЯГ." i який забезпечує виконання зобов’язань ТОВ "ГАЛИЧИНА-ТАБАК" (код ЄДРПОУ 36497264) перед АТ «Райффайзен Банк Аваль» у тому числi тих, що виникнуть у майбутньому та якi випливають з умов Генерального договору на здiйснення кредитних операцiй № 01/09-10/002 К вiд 09 грудня 2009 року (зi всiма змiнами i доповненнями до нього, що укладенi та можуть бути укладенi в майбутньому) на суму 21 500 000,0 (двадцять один мiльйон п’ятсот тисяч) гривень термiн дiї до 25 листопада 2020 року та укласти договiр про внесення змiн до договору застави транспортного засобу вiд 11 лютого 2015р., за реєстр. №142.
5. Про пiдтвердження повноважень Генерального директора та уповноваження його на пiдписання документiв, необхiдних для виконання прийнятих рiшень.
рiшення:
Пiдтвердити повноваження Сухомлина Антона Олександровича як Генерального директора ПРАТ "ОДЯГ.", та надати йому повноваження (з правом передоручення) на укладання (пiдписання) вiд iменi ПРАТ «ОДЯГ.» з АТ «Райффайзен Банк Аваль» правочинiв (договорiв) щодо яких є заiнтересованiсть та надати йому повноваження самостiйно узгоджувати з АТ «Райффайзен Банк Аваль» всi iстотнi та iншi умови цих договорiв та iнших документiв , що будуть пiдписуватися вiд iменi товариства на виконання цих рiшень на власний розсуд.
Проведення позачергових зборiв iнiцiювала Наглядова рада товариства.Пропозицiї до перелiку питань порядку денного, затвердженого Наглядовою радою, не поступали.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.